J&B Rare fles 1l

€ 28,50
Per fles (1l) Geen leeggoed € 28,50 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: J&B
Soort: Blended
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Schotland
J&B Rare is een whisky die makkelijk te mixen en te drinken is; pretentieloos en veelzijdig, een soepele, blended whisky in een kleurrijke verpakking. Voor de ultieme whisky cola ervaring in een longdrink met veel ijs.

Beschrijving J&B Rare fles 1l

Geïnspireerd door een Italiaan, gemaakt in Londen en gedestilleerd in Schotland: J&B Rare is niet te vergelijken met een andere Schotse whisky. Het brengt 42 single malt- en graanwhisky's samen en combineert ze zorgvuldig, om zo te komen tot een subtiele, gladde en complexe smaak. Het is deze delicate balans die J&B Rare een onderscheidend karakter geeft – als we ook maar één whisky zouden weglaten, zou je het verschil proeven. Het hart van J&B Rare bestaat uit malt whisky's uit Speyside, een regio die erkend wordt als het superieure gebied in Schotland als het gaat om het maken van single malt whisky. Ze zorgen voor de fruitige, frisse kwaliteit die je kunt proeven.Daar zijn een aantal van de fijnste graanwhisky's die Schotland te bieden heeft aan toegevoegd. Ze helpen de individuele smaken van de verschillende malt whisky's te tonen en het soepele karakter van J&B Rare te onthullen. De unieke blend is geweldig in een cocktail en daarmee perfect om mee te mixen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.