Laurent-Perrier La Cuvée Brut fles 20cl

€ 16,50
Per fles (20cl) Geen leeggoed € 84,75 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Laurent-Perrier
Alcoholpercentage: 12 %
Land van herkomst: Frankrijk
Lekker bij: Aperitief, Gevogelte, Vis

Enkel het zuiverste druivensap werd gebruikt om « La Cuvée » te maken, een zeer verfijnde en uiterst frisse champagnewijn, na lange rijping in onze kelders bekomen.

Beschrijving Laurent-Perrier La Cuvée Brut fles 20cl

Een hoog percentage Chardonnay-druiven is steeds kenmerkend voor de stijl en persoonlijkheid van de Laurent-Perrierwijnen. De woorden zuiver, fris en elegant. SENSORIËLE KENMERKEN Een lichtgouden kleur. Zeer fijne bubbeltjes vormen een persistente schuimrand. Een delicaat aroma, frisse citrus- en witte bloemennoten. Vervolgens perzik en witte vruchtennoten. Een perfect evenwicht tussen frisheid en verfijning, eindigend op intense vruchtensmaken. Deze frisse en zuivere wijn is uitstekend geschikt als aperitief. De citrus- en witte vruchten noten, het uitzonderlijk evenwicht ook te danken aan de subtiele bruising, maken deze wijn tot de ideale drank bij de fijnste gevogelte- en visgerechten. Serveertemperatuur: tussen 8° en 10°C.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.