Liefmans Goudenband fles 75cl

€ 10,21
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 13,61 per liter
Alcoholpercentage: 8 %
Soort: Bruin/Donker
Merknaam: Liefmans

Liefmans Goudenband is een bier dat de zintuigen prikkelt op alle niveaus: prachtig in het glas met die diepe bruine kleur en een waaier aan geuren en smaken bij het degusteren.

Liefmans Goudenband fles 75cl is ook verkrijgbaar als:

Beschrijving Liefmans Goudenband fles 75cl

Liefmans Goudenband is een bier dat de zintuigen prikkelt op alle niveaus: prachtig in het glas met die diepe bruine kleur en een waaier aan geuren en smaken bij het degusteren. Het bier heeft een complex aroma ten gevolge van de gemengde gisting dat neigt naar een houtaroma. Dit gaat wonderwel samen met een fruitigheid die doet denken aan rode bessen.

Daarnaast beschikt het bier over een impressie van karamel en een warm en zacht mondgevoel. De blikvanger in de smaak is ongetwijfeld de perfecte zuur-zoet balans die een ongeëvenaarde symbiose is van deze twee basissmaken. Eindigen doet Liefmans Goudenband met een complexe, aromarijke
nasmaak die op zijn zachtst gezegd aanzet tot drinken. Dit alles maakt van dit bier een toppunt van traditie en vakmanschap.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.