Malfy Italian Gin Con Limone fles 70cl

€ 40,95
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 58,50 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Malfy Italian Gin
Soort: Citrus
Alcoholpercentage: 41 %
Land van herkomst: Italië
Lekker bij: Aperitief
Italiaanse premium gin met een duidelijke limoncello-smaak met op de achtergrond een frisse toets dankzij de jeneverbes. Ook beschikbaar in flessen van 1,75L aan een zeer aantrekkelijke prijs!

Beschrijving Malfy Italian Gin Con Limone fles 70cl

Malfy Gin is een Italiaanse premium gin (G.Q.D.I.), gemaakt op basis van citroenen (afkomstig van o.a. de Amalfi-kust), Italiaanse jeneverbessen en nog 5 andere botanicals waaronder koriander, engelwortel en kassia. Het design van de fles staat voor het blauwe van de Mediterraanse zee en de gele kleur voor de Italiaanse citroenen. De dop van de fles is vervaardigd uit eik en het glas van de fles zelf heeft men op de traditionele Italiaanse wijze gemaakt. Niet alleen een frisse fles om te zien, maar ook de smaak doet meteen denken aan zwoele zomeravonden en geeft in de mond een licht zoete en frisse smaak. Malfy heeft een duidelijke limoncello-smaak met op de achtergrond een frisse toets dankzij de jeneverbes. Lekker om puur van te genieten met ijs en een zeste van citroen maar ook fijn om te mixen met tonic of vermouth. Zwoel, fris en zacht zoet, zeker de moeite om te proberen.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.