Ritchie Cola fles 27,5cl

€ 1,50

Tijdelijk niet op voorraad

Per fles (fles 27,5cl) Geen leeggoed € 5,45 per liter
Merk: Ritchie
Soort: Bruisend
Alcoholpercentage: 0 %

Verfrissende frisdrank gemaakt met natuurlijk kolanootextract, gerstemoutextract, een mix van aroma’s en kruiden, alcoholvrij gefermenteerd appelsap en een frisse toets citroensap (op basis van concentraat). Gebaseerd op een familierecept, gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen. Gezoet met rietsuiker.

Beschrijving Ritchie Cola fles 27,5cl

Cola. De prettige oppepper die instant het Amerika van de golden fifties met zijn heupwiegende, vingerknippende rock-’n-roll oproept. Nu in een verrassend nieuwe, Belgische en vooral helemaal natuurlijke versie: Ritchie Cola, gemaakt met een – uiteraard geheime – mix van aroma’s en kruiden, kolanoot, gerstemout, rietsuiker, alcoholvrij gefermenteerd appelsap en een frisse toets citroensap. Noteer ook even wat er niét in zit: karamel en fosforzuur. Die horen niet in een cola, als je het Ritchie vraagt. Onze natuurlijke cola is overigens niet geschikt om een ketting te ontroesten, wel om zonder blikken of blozen van te genieten.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.