St Feuillien Tripel clip 4 x 33cl

Online niet in voorraad

Per clip (4 x fles 33cl) weee Excl. € 0,40 leeggoed currency-euro € 6,03 per liter
Het schuim is wit, fijn en zeer dicht. Het uitzicht is vrij bijzonder: ondanks de lichte amberkleur verbaast het bier de kenner met een nadrukkelijke toets van mout.
bancontact mastercard visa paypal applepay
De getoonde prijzen zijn enkel geldig op de webshop

Beschrijving / St Feuillien Tripel clip 4 x 33cl

Het schuim is wit, fijn en zeer dicht. Het uitzicht is vrij bijzonder: ondanks de lichte amberkleur verbaast het bier de kenner met een nadrukkelijke toets van mout. De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma’s, kruiden en typische, zeer fruitige, gistingsgeuren. De tweede gisting op fles zorgt voor een uniek gistaroma. De smaak is krachtig met een uitzonderlijke afdronk. Dit is te wijten aan enerzijds de dichtheid maar anderzijds ook aan de langdurige rijping van dit bier. ‘s Zomers is de Tripel verfrissend en uitstekend te genieten als aperitief. ‘s Winters verrast de volle smaakontwikkeling. De Tripel is bij uitstek het bier voor genieters. 8,5 % alc. vol.

Meer informatie

Merk St Feuillien
Soort Tripel
Alcoholpercentage 8,5
Land van herkomst België
Lekker bij Aperitief, Aziatische keuken, Barbecue, Fondue, Gevogelte, Grillgerechten, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Mosselen, Pastagerechten, Rood vlees, Salade, Schaaldieren, Stoofpotje, Sushi, Varkensvlees, Vis, Wild

Andere producten die mogelijk iets voor je zijn!

St Feuillien Tripel fles 33cl
St Feuillien
€ 1,99

Online niet in voorraad

St Feuillien Tripel geschenk 1,5l
St Feuillien
€ 17,15

Online in voorraad

St Feuillien Tripel fles 75cl
St Feuillien
€ 5,50

Online in voorraad