Cîroc fles 70cl

€ 34,57
Per fles (70cl) Geen leeggoed € 49,39 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Cîroc
Alcoholpercentage: 40 %
Land van herkomst: Frankrijk
CÎROC is een van de weinige vodka's ter wereld die gemaakt is van Franse druiven. Hierdoor wordt het een soepele en verfijnde luxe vodka. Het heeft een uitzonderlijk zachte en heerlijke citrussmaak. Een fantastische basis voor heerlijke cocktails.

Beschrijving Cîroc fles 70cl

CÎROC Ultra-Premium Vodka is in 2003 ontstaan in het zuiden van Frankrijk en een van de enige vodka's ter wereld die gemaakt is van druiven, in plaats van het gebruikelijke graan. Daarna wordt het 5 keer gedistilleerd conform een eeuw aan kennis en vakmanschap als het gaat om wijn maken. Hiermee onderscheidt CÎROC zich van andere vodka's en wordt het een smaakvolle, elegant zachte en verfijnde luxe vodka. Het is gemaakt door Jean-Sébastien Robicquet, een charismatische Fransman. Hij maakte zijn vodka echt in Franse stijl: uitsluitend van druivendrankjes die gemaakt zijn van twee wijnsoorten. De eerste van de wijnen is gemaakt met de Ugni Blanc-druif, de belangrijkste soort in de Cognac-regio en de tweede wijn, Mauzac Blanc, is een aromatische wijn uit Gaillac. Goudenmedaillewinnaar tijdens de World Spirits Competition in San Francisco in 2010. De frisse citrussmaak en het zijdezachte mondgevoel van CÎROC Ultra-Premium Vodka zorgen voor een fantastische basis voor heerlijke cocktails.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.