Tank 7 fles 33cl

€ 1,96
Per fles (33cl) Excl. € 0,10 leeggoed € 5,94 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Tank 7
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8,5 %
Land van herkomst: Verenigde Staten
Lekker bij: Gevogelte, Varkensvlees, Vis
Tank7 is een bier afkomstig uit Kansas van The Boulevard Brewing Company. Het bier van 8,5° Alc. dat zijn naam te danken heeft aan de ketel waarin het werd gebrouwen, ontstond eerder per toeval.

Beschrijving Tank 7 fles 33cl

Tank7 is een bier afkomstig uit Kansas van The Boulevard Brewing Company. Het bier van 8,5° Alc. dat zijn naam te danken heeft aan de ketel waarin het werd gebrouwen, ontstond eerder per toeval. Het waren de brouwers die tijdens het experimenteren naar een traditionele Belgische Saison de perfecte combinatie samenstelde in de zevende tank van de brouwerij. Sindsdien zijn de fruitige- en kruidige aroma’s met een toets van pompelmoes niet meer weg te denken uit de brouwzaal. Deze typische geur en smaak van Tank7 is te wijten aan het gebruik van de Amarillo hop, een Amerikaanse hop met een gemiddelde tot hoge hop-bitterheid. Dit goudkleurig bier met een rijk witte schuimrand is door zijn fruitige en droge smaak het perfecte bier om bij kazen te serveren.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.