Big Chouffe 2023 fles 1,5l

€ 12,50
Per fles (fles 1,5l) Geen leeggoed € 7,93 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Chouffe
Soort: Blond
Alcoholpercentage: 8 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Dessert, Gevogelte, Kazen (harde kazen), Mosselen, Vers fruit, Vis
In 2023 verlaten Marcel en zijn vrienden de landelijke omgeving van de Vallei der Feeën en gaan ze op ontdekkingstocht in de grote stad. De kabouters schakelden namelijk de hulp in van Herr Seele, de geestesvader van Cowboy Henk, om de Big Chouffe van dit jaar te illustreren.

Sinds 2005 wordt het etiket van Big Chouffe elk jaar geïllustreerd door een andere tekenaar. Beetje bij beetje is de lancering van de nieuwe Big Chouffe uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar zowel Chouffe-liefhebbers als de betrokken kunstenaars reikhalzend naar uitkijken.

 
Tip van Rik: De Big Chouffe 1,5L is een collectors item en wordt slechts in beperkte oplage gemaakt. Wees er dus snel bij om de editie van 2023 te scoren!

Beschrijving Big Chouffe 2023 fles 1,5l

Het uitzicht van een LA CHOUFFE® is als de zon in een glas met zijn prachtig intense goudgele kleur en romige schuimkraag. Kruidige geuren doen speels hun intrede met citrus voorop, gevolgd door het verfrissende aroma van verse koriander. Hierdoor krijgt het geheel een bloemig karakter wat perfect aangevuld wordt met een banaanachtige fruitigheid die ook in de smaak doorgezet wordt. De combinatie van deze frisse florale smaken zorgt ervoor dat het bier op geen enkel moment te zwaar is in de mond. De nasmaak is aangenaam kruidig en peperig.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.