Pimm's fles 1l

€ 20,95
Per fles (1l) Geen leeggoed € 20,95 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Pimm's
Alcoholpercentage: 25 %
Pimm's No.1 is een drank op basis van gin, sinaasappellikeur en een geheime kruiden- en specerijenmix. Serveer in een kan (of longdrinkglas) met ijs, een deel Pimm's, drie delen limonade en garneer met een munt, komkommer, sinaasappel en aardbeien.

Beschrijving Pimm's fles 1l

Pimm's No.1 is een gemixt drankje op basis van gin, met sinaasappellikeur en een geheime mix van kruiden en specerijen. Dit zorgt voor een uitzonderlijke smaak. Complexe fruitige tonen van bitterzoete gekarameliseerde sinaasappel, met een frisse afdronk van citrus en kruiden. Sinds James Pimm in 1840 voor het eerst een kan met deze verbluffende drank mixte, benadrukt Pimm's op een beleefde maar duidelijke wijze dat er belangrijkere dingen zijn dan lijstjes maken ... zoals bijpraten met goede vrienden! Pimm's No.1 is het perfecte drankje om te delen, waardoor elke gelegenheid extra bijzonder en heerlijk memorabel wordt. Pak een kan (of een longdrinkglas) en vul het met ijs. Mix een deel Pimm's No.1 met drie delen koude limonade. Voeg vervolgens een beetje munt, komkommer, sinaasappel en aardbeien toe en geniet ervan.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.