Westmalle
In 1836 brouwden de monniken hun eerste, lichte bier voor bij de maaltijd. Toen mensen uit de streek vroegen om dit bier te kopen, maakten ze een verbeterde versie door de ingrediënten te verdubbelen. Zo ontstond de Dubbel. En later kwam de Tripel erbij volgens dezelfde logica.
De trappistenbieren van Westmalle worden nog altijd volgens traditioneel recept gebrouwen met volledig natuurlijke grondstoffen. In elke fles zit ook wat gist die het bier zijn volle smaak geeft. Zo is elk brouwsel uniek.
{{widget type="Magento\CatalogWidget\Block\Product\ProductsList" title="Producten in de kijker" show_pager="0" products_count="10" template="Prikentik_Cms::widget/spotlight.phtml" conditions_encoded="^[`1`:^[`type`:`Magento||CatalogWidget||Model||Rule||Condition||Combine`,`aggregator`:`all`,`value`:`1`,`new_child`:``^],`1--1`:^[`type`:`Magento||CatalogWidget||Model||Rule||Condition||Product`,`attribute`:`brand`,`operator`:`==`,`value`:`525`^]^]"}}