Campari fles 1l

€ 25,99
Per fles (1l) Geen leeggoed € 25,95 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Campari
Alcoholpercentage: 25 %
Land van herkomst: Italië
Lekker bij: Aperitief
Campari is een alcoholische drank waarbij de typische bitterzoete smaak wordt verkregen uit planten, fruit en kruiden, aangevuld met suiker en gedistilleerd water.

Beschrijving Campari fles 1l

• Campari is een hedendaagse en charismatische klassieker. Het recept, dat vandaag nog altijd op dezelfde manier gemaakt wordt als in 1860 in Novara, fungeert ook als basis voorn heel wat andere bekende cocktails in de wereld. • Campari is een alcoholische drank waarbij de typische bitterzoete smaak wordt verkregen uit planten, fruit en kruiden, aangevuld met suiker en gedistilleerd water. • Campari is uitgegroeid tot een icoon van Italiaanse passie, stijl en uitmuntendheid. In 1860 serveert de Italiaan Gaspare Campari in zijn bar in Novara een bitter, kruidig aperitief met een felrode kleur. Terwijl hij in de kelder het recept ontwikkelde en de rode drank brouwde, overtuigde zijn vrouw boven in het café de klanten om te proeven. Twee jaar later verhuist hij naar Milaan en opent er het eerste ‘Caffé Campari’ in de befaamde Galleria Vittorio Emanuele II. Het begin van een wereldwijd succes.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.