Laurent-Perrier Cuvée Rosé (etui) fles 75cl

€ 74,95
Per fles (75cl) Geen leeggoed € 99,93 per liter
Merk: Laurent-Perrier
Alcoholpercentage: 12 %
Land van herkomst: Frankrijk
Cuvée Rosé wordt alom erkend om zijn consistentie en hoge kwaliteit. De champagne wordt gekenmerkt door aroma’s van rijp rood fruit, een hoge smaakintensiteit en geweldige frisheid.

Beschrijving Laurent-Perrier Cuvée Rosé (etui) fles 75cl

De champagne wordt gekenmerkt door aroma’s van rijp rood fruit, een hoge smaakintensiteit en geweldige frisheid. Cuvée Rosé is de pionier onder de rosé brut champagnes en dé referentie in zijn soort. Gemaakt van de beste cru’s in de Montagne de Reims en de wijngaarden van het huis. SAMENSTELLING EN VINIFICATIE Druiven: Pinot Noir: 100% Crus: 10 verschillende crus in met name de zuidelijke en noordelijke zones van de Montagne de Reims - inclusief de beroemde Côte de Bouzy -, bekend om zijn verfijnde cru’s van Ambonnay, Vouzy, Louvois en Tours-sur-Marne. De druiven van de zorgvuldig geselecteerde wijngaarden worden gesorteerd en ontsteeld voor aanvang van de vergisting. De maceratie van 48 tot 72 uur (afhankelijk van de oogst) zorgt voor de extractie van zowel de kleur als de aromatische rijkdom van de pinot noir. Rijping: minimaal 5 jaar.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.