Liefmans Goudenband clip 4 x 33cl

€ 8,24
Per clip (4 x fles 33cl) Excl. € 0,40 leeggoed € 6,24 per liter
* Getoonde prijzen zijn enkel geldig op onze webshop
Merk: Liefmans
Soort: Bruin/Donker
Alcoholpercentage: 8 %
Land van herkomst: België
Lekker bij: Chocolade, Kazen (harde kazen), Kazen (zachte kazen), Schaaldieren, Vers fruit
Liefmans Goudenband is een bier dat de zintuigen prikkelt op alle niveaus: prachtig in het glas met die diepe bruine kleur en een waaier aan geuren en smaken bij het degusteren.

Beschrijving Liefmans Goudenband clip 4 x 33cl

Liefmans Goudenband is een bier dat de zintuigen prikkelt op alle niveaus: prachtig in het glas met die diepe bruine kleur en een waaier aan geuren en smaken bij het degusteren. Het bier heeft een complex aroma ten gevolge van de gemengde gisting dat neigt naar een houtaroma. Dit gaat wonderwel samen met een fruitigheid die doet denken aan rode bessen. Daarnaast beschikt het bier over een impressie van karamel en een warm en zacht mondgevoel. De blikvanger in de smaak is ongetwijfeld de perfecte zuur-zoet balans die een ongeëvenaarde symbiose is van deze twee basissmaken. Eindigen doet Liefmans Goudenband met een complexe, aromarijke nasmaak die op zijn zachtst gezegd aanzet tot drinken. Dit alles maakt van dit bier een toppunt van traditie en vakmanschap.

Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be.