Op zoek naar een makkelijk en lekker aperitief? Ontdek dan de Fier-O-Feu! In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je dit frisse en niet te zoete aperitief maakt. Check it out!

Ingrediënten:

  • 3 cl Martini Fiero
  • 5 cl Cava GM
  • 1/2 rode pompelmoes
  • 1 grote theelepel bloemsuiker
  • 4 ijsblokjes (+-100 gram)
  • 1 takje munt

Benodigdheden:

  • Groot wijn glas. Als het glas groot uitvalt, gebruik je een ijsblokje meer.
  • Lange theelepel of barlepel
  • Bar maatje of jigger
  • Groot mes en snijplankje

Werkwijze:

  1. Doe 1 grote theelepel bloemsuiker in een wijnglas
  2. Snijd de pompelmoes in 4 partjes en knijp er 2 uit over de suiker
  3. Roer tot de suiker is opgelost
  4. Voeg 4 ijsblokjes toe
  5. Schenk 3 cl koude Martini Fiero in het glas
  6. Schenk zachtjes 5 cl Cava GM over het ijs en roer alles rustig door elkaar
  7. Werk af met een schijfje pompelmoes
  8. Pluk een vers munttakje en knijp zacht in de blaadjes, versier hiermee de cocktail
  9. Garneer met nog wat extra bloemsuiker

Op zoek naar meer cocktailtips? Houd dan zeker onze blog in de gaten. Hier verschijnen maandelijks nieuwe recepten, productreviews, tips & tricks, lifehacks en nog veel meer!