Eerlijk is eerlijk: Tournée Minérale is niet altijd makkelijk. Feestjes met vrienden, goed nieuws vieren, een fancy maaltijd … zoveel gelegenheden waarbij je normaal gezien een glaasje drinkt. Maar niet getreurd! 0,0% is helemaal hip, en zowel grote namen als gespecialiseerde merken stellen regelmatig nieuwe dranken zonder alcohol voor.

Tournée Minérale is een uitgelezen moment om ze te ontdekken. Met deze alcoholvrije alternatieven hou je je voornemen makkelijk vol en is februari over nog voor je ’t beseft!

 

Palm 0,0%

Dit alcoholvrije bier is even stevig en verrassend als zijn klassieke broertje – maar dan Tournée Minérale-proof! Amberkleurig, van hoge gisting en lekker hoppig.

Erdinger Alcoholvrij

Zeg niet zomaar Weissbier tegen Erdinger. Dit wit biertje bevat extra veel vitamine B12 en foliumzuur en extra weinig calorieën. Ideaal voor de alcoholvrije genieter die ook op z’n lijn let.

  1. Erdinger Alcoholvrij fles 50cl
    Erdinger Alcoholvrij fles 50cl
    € 1,25
    Tijdelijk niet op voorraad
    Meer informatie

The Duchess Floral Gin & Tonic

Een echte gin-fan? Dan moet je zeker eens The Duchess Floral proberen, de eerste gin & tonic zonder alcohol. Kenmerkend zijn de extracten van kruidnagel, sinaasappelzeste, steranijs, kardemom en kruidnagel. Bovendien is deze mix natuurlijk gezoet met Stevia. Alcoholvrij, suikervrij, calorievrij en katervrij. Top aperitief!

Laurent Truffer 0%

Toch liever een aperitief met veel bubbels? Ga dan voor Laurent Truffer 0%, een witte schuimwijn met 0% alcohol en 100% smaak!

Vintense 0% Sauvignon Blanc

Is een maaltijd voor jou ook niet compleet zonder een glaasje wijn erbij? Niet getreurd, ook de alcoholvrije Sauvignon Blanc van Vintense past perfect bij een stukje zalm of een lekkere pasta.

 

Op zoek naar nog meer alcoholvrije tips? Kijk dan ook zeker even op onze speciale Tournée Minérale-pagina.