Nieuw jaar, nieuwe doelen. Je aan je voornemens houden is toch altijd een tikkeltje makkelijker with a little help from your friends. Daarom zetten we voor jou de drankjes die het best bij je belofte passen op een rijtje.

Prik&Tik - Goede voornemens - 2019

Alcohol afzweren – tijdelijk dan toch

Misschien wil je het na al die eindejaarsfeestjes en nieuwjaarsrecepties wat rustiger aan doen. Of laat je alcohol (even) links liggen voor je gezondheid. Wat je reden ook is: alcoholvrij genieten wordt dubbel zo makkelijk met deze dranken die garant staan voor 0% alcohol en 100% smaak.

Hoegaarden Rosée 0,0%

De tijd dat het enige alcoholvrij biertje klassiek tafelbier was, is gelukkig lang voorbij. Nu kan je zelfs Hoegaarden Rosée, het friszure witbier met een toets van rode vruchten, in een 0,0%-versie vinden!

Vintense 0% Cabernet Sauvignon

Een lekker stukje vlees smaakt toch niet hetzelfde zonder een lekker glas rode wijn … Gelukkig hoeft dat ook niet! Want bij Prik&Tik koop je zelfs een heerlijk volle Cabernet Sauvignon zonder alcohol.

Crodino

Fan van de klassieke, bittere smaak van Aperol en Campari? Dan vervang je in 2019 je favoriete aperitiefjes gewoon door een superlekkere Crodino! Origineel, ook een tikje bitter en authentiek Italiaans.

Meer fruit en groenten eten – én drinken!

Prik&Tik - Goede voornemens - Fruit & groenten

An apple a day … We weten het allemaal, en toch blijft het moeilijk om genoeg fruit en groenten naar binnen te werken. Maar door elke ochtend een glaasje sap te drinken zet je jezelf meteen op de goede weg!

Pulco Limoen

Dit geconcentreerde, zure limoensap kan je niet alleen verwerken in cocktails en je favoriete Mexicaanse en Aziatische gerechten. Leng het aan met water en je hebt ook een superverfrissend drankje!

Looza Tomaat

Goed voor je botten, je hart en zelfs je humeur! Tomatensap past perfect bij je ontbijt, maar ook in een Bloody Mary natuurlijk.

Weldenhof Bio Rode Biet

Al eens bietensap geproefd? Het smaakt verrassend zoet en zit boordevol voedingsstoffen. Bovendien is dit sap volledig vrij van toegevoegde suikers en bewaarmiddelen. Win-win!

Eindelijk weer meer gaan sporten

Prik&Tik - Goede voornemens - Sporten

Dit jaar gaat het echt lukken … Dus trek die sportschoenen maar aan, luister naar je favoriete motiverende songs en neem een fles van je favoriete sportdrink mee. 

Aquarius Green Splash

Aquarius is niet voor niks de vaste waarde onder de sportdranken. Heerlijk fris, met toegevoegde vitamine B6. Perfect voor echte sportfanaten.

AA Drink Sportwater Melon

Geen calorieën en geen koolzuur, maar wel heel veel uitgebalanceerde mineralen. Dit drankje met watermeloensmaak kan je zowel voor, tijdens als na het sporten drinken.

Oshee Multifruit Isotonic

Als je sport verliest je lichaam heel wat vloeistof, maar ook belangrijke vitamines en mineralen. Oshee – gecreëerd door sporters – helpt je om die snel bij te vullen. Daarnaast smaakt het ook nog eens heerlijk.