Het is bijna Valentijn. Het perfecte moment om punten te scoren met een zorgvuldig uitgekozen  geschenk. Houdt je liefste wel van een lekker drankje? Dan hoef je niet ver te zoeken! Rik heeft samen met de andere Prik&Tik-specialisten speciaal voor jou een selectie samengesteld die zeker een schot in de roos zal zijn!

Prik&Tik - Love is in the air - Geliefden

Buss N° 509 Collection

Het cadeau waar elke liefhebber van fruitige en florale gins van droomt. Deze romantische verpakking bevat 3 mini-flesjes, en Buss heeft er de toppers uitgekozen: Raspberry, Pink Grapefruit en Elderflower.

Johnnie Walker White Walker

Winter is coming voor je liefste die gek is van de populaire serie Game of Thrones. Deze limited edition-whisky werd geïnspireerd door de creepy white walkers uit de serie – en smaakt heerlijk winters (ijskoud op zijn best!) en rond.

Gouden Carolus Whisky Infused

Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark + Gouden Carolus Single Malt Whisky = een ongeëvenaarde smaaksensatie. Geef ‘m cadeau aan iemand met een verfijnde smaak, die graag bijzondere dranken degusteert.

Copperhead Black Blendbox

Is je partner een echte gin-fanaat? Dan heeft deze box alles wat hij of zij nodig heeft voor de perfecte gin-cocktail: een 50 cl-fles Copperhead Black, een 15 cl-fles Elderberry Cordial en een kwalitatieve strainer. De mysterieuze zwarte doos? Die maakt het geheel helemaal af.

Geschenkmand

Niks zo bijzonder als een mand die speciaal voor je partner samengesteld werd. Maak zelf een geschenkmand, kies er eentje uit in onze winkels, of vraag raad aan een medewerker voor een cadeau uit de duizend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beerlovers-mand, of eentje met aangepaste snacks?