Jarenlang was een witteke het synoniem voor een borreltje en een borrel dat was steevast een jeneverke. Vandaag staan onze jenevers wat in de schaduw van het gin-geweld en dat is niet echt terecht want onze jenevers zijn echte topproducten. Wist je dat één van de basisbotanicals voor gin en jenever hetzelfde is? Jawel de jeneverbes.

Smeets Extra 35°

België’s meest verkochte Hasseltse graanjenever! Een jenever met een uitgesproken graansmaak en een heel eigen aroma van kruiden en jeneverbessen. Wist je dat Hasseltse jenever een echt keurmerk is? De moutwijn moet in Hasselt gestookt worden en de graanjenever moet minstens zes maanden in Hasselt gelagerd worden! Extra Smeets drink je ijskoud in het typische tulpvormige borrelglaasje.

Jenevers met een fruitige of romige toets

De klassieke jenevers mogen het dan wat moeilijk hebben, de fruit- en creamjenevers doen het daarentegen geweldig goed in de eindejaarsperiode. Op alle kerstmarkten zijn ze er bij!

PrikenTik Bartender - Filliers

De keuze is enorm: 11 fruit- en creamjenevers van Smeets, 15 smaken van Filliers en natuurlijk de onovertroffen Wortegemsen