We weten allemaal dat de liefde van de man – en vrouw – door de maag gaat … maar het oog wil ook wat! Daarom hebben we voor jou drie flessen geselecteerd die niet alleen lekker zijn, maar er ook nog eens geweldig uitzien!

Sangria … wat is dat eigenlijk?

In Spanje wordt sangria al eeuwen gemaakt en er bestaan heel wat varianten van. Veelal wordt hij gemaakt op basis van wijn (rood, wit of rosé), vruchtensap en er kan eventueel brandewijn aan toegevoegd worden. Eenmaal ingeschonken voeg je er gesneden zomerfruit aan toe. Het resultaat is de perfecte, friszoete drank om in de zon te degusteren.

Meer weten over Sangria? Ontdek het op deze pagina.

Lolea N°1 Sangria Rood

Zoals de fles met polkadots al doet vermoeden, heeft deze sangria kersenrode wijn als basis. Zacht parelend met een aroma van aardbei, sinaasappelschil en kaneel. Perfect voor een girls’ night in!

Quint Sangria Wit

De mooie blonde dame op de fles geeft het al aan: dit is een witte sangria. Gemaakt in Spanje met extra alcohol (15% in totaal) zodat de smaak nog voller wordt. Alleen voor durvers!

Luis The Marinero Sangria Rosé

Rosé sangria is de minst bekende van de 3 varianten, maar dat heeft zeker niks met de smaak te maken. Want deze drank voor zeebonken en meerminnen explodeert van de aardbei-, framboos- en citrusaroma’s en heeft een heerlijk zoete afdronk.