PrikenTik - Bartender - vieruurtje

Je werklunch? Daar probeer je de avond ervoor alvast aan te denken. Maar wat met drankjes? Als je met lege handen op kantoor aankomt, moet je de dag met kraantjeswater en slappe koffie doorkomen… of toch maar overstag gaan voor een colaatje uit de automaat. Neem daarom je eigen lievelingsdrankje mee. Of het nu een fruitwater is, een verse smoothie, een zuiveldrankje of een energy drink… genieten zal je bij het vieruurtje!

Een flesje vol fruit

Het is niet altijd makkelijk om genoeg fruit en groenten te eten. Maar in vloeibare vorm gaat het al heel wat vlotter. Het enige wat je nodig hebt is een stevige blender en een perfect afsluitbare thermos. Heb je je smoothie graag lekker fris? Leg je thermos dan eerst een tijdje in de ijskast voor je hem vult.

PrikenTik - Bartender - bietensmoothie

Bietensmoothie

Biet it! Ga voor een groenten-fruitmengeling met deze donkerroze creatie. Deze smoothie zit boordevol vitamines en mineralen, en ziet er ook nog eens goed uit op je bureau! De spinazie klinkt misschien gek, maar de combi werkt echt!

Dit heb je nodig:

Zo maak je hem:

Schil de wortel en snij hem in kleine stukjes. Schil de gember en rasp hem. Doe vervolgens de wortel, de gember, de spinazie en de helft van het appelsap in een blender. Blend tot een glad geheel en voeg dan met mondjesmaat de rest van het appelsap en het bietensap toe. Geniet ervan!

TIP: Je kan de spinazie ook vervangen door boerenkool, sla en zelfs avocado. Geef er dus gerust je eigen twist aan!

PrikenTik - Bartender - Tropical smoothie

Tropical smoothie

Je bent dan wel op je werk… niets belet je om van exotische oorden te dromen. Deze smoothie past perfect bij salsamuziek in je oortjes en palmbomen op je screensaver.

Dit heb je nodig:

Zo maak je hem:

Voeg alle ingrediënten samen in de blender of in een grote kan en meng. Klaar is Kees!

TIP: Mag je smoothie bubbelen? Vervang het kokoswater dan door Spa Touch of Coconut. Let wel op: als je dit gebruikt, drink je ‘m best meteen op.

Zalige zuivel

Krijg je na de middag wel eens een hongertje? Dan is zuivel zeker een goed idee! Kies een kant-en-klaar drankje dat je maag even stilhoudt en ook nog eens een lekkere smaak heeft. De melksnor krijg je er gratis bij.

PrikenTik - Bartender - zalige zuivel

Fristi

Eén slok Fristi, en je wordt meteen gekatapulteerd naar je kindertijd. Ideaal voor zoetekauwen die het graag met 30% minder suiker doen.

Choco Choco

PrikenTik - Bartender - Choco choc

Deze halfvolle chocolademelk is de favoriet van alle chocoholics. Daar smelt je toch voor!

Wat een boost!

Vallen je ogen toe aan het einde van de dag? Dan kan je wel een energieboost gebruiken. En daar kunnen deze hippe energy drinks – met een vernieuwend smaakje – je bij helpen. Zo krijg je extra veel werk gedaan!

Red Bull Orange

PrikenTik - Bartender - Red Bull orange

Hij heet dan wel ‘Orange’… maar eigenlijk proeft deze Red Bull naar mandarijntjes. Voeg daar nog wat cafeïne bij, en je krijgt energie voor twee.

Nalu Exotic

PrikenTik - Bartender - Nalu exotic

Een lekker fris drankje met de smaak van tropisch fruit, dat energie geeft en ook nog eens vitamines B3, B12 en E bevat? Dat wordt je nieuwe kantoorfavoriet!