Cocktail by Lou Claessens
Spicy Juniper
Dit heb je nodig
- 50 ml Extra Smeets
- 125 ml ginger ale
- 2 dashes* Angostura bitters
- 5 muntblaadjes
- Zeste van citroen
- Ijsblokjes
* Op de fles Angostura bitters bevindt zich een dop die de hoeveelheid bepaalt. Eén maal schudden is één dash, twee keer schudden zijn twee dashes. 1 dash komt overeen met 1 ml.
Hoe maak je het?
- Neem een Highball glas en vul deze volledig met ijsblokjes.
- Voeg 50 ml Extra Smeets jenever toe aan het glas.
- Neem een barlepel en steek deze tot beneden in het glas. Giet vervolgens de Ginger Ale langs de lepel in het glas.
- Voeg 2 dashes* Angostura bitters toe.
- Roer in het glas zodat alles volledig gemengd is.
- Werk af met zeste van citroen en wat muntblaadjes.