Cocktail by Lou Claessens

Spicy Jumper

 

Spicy Juniper 

Dit heb je nodig

  • 50 ml Extra Smeets
  • 125 ml ginger ale
  • 2 dashes* Angostura bitters
  • 5 muntblaadjes
  • Zeste van citroen
  • Ijsblokjes

* Op de fles Angostura bitters bevindt zich een dop die de hoeveelheid bepaalt. Eén maal schudden is één dash, twee keer schudden zijn twee dashes. 1 dash komt overeen met 1 ml.

Fentimans Ginger Ale 4 x 200ml
Fentimans
€ 6,32

Online niet in voorraad

Smeets Extra fles 1l
Smeets
€ 24,70

Online in voorraad

Hoe maak je het? 

  1. Neem een Highball glas en vul deze volledig met ijsblokjes. 
  2. Voeg 50 ml Extra Smeets jenever toe aan het glas. 
  3. Neem een barlepel en steek deze tot beneden in het glas. Giet vervolgens de Ginger Ale langs de lepel in het glas. 
  4. Voeg 2 dashes* Angostura bitters toe. 
  5. Roer in het glas zodat alles volledig gemengd is.
  6. Werk af met zeste van citroen en wat muntblaadjes.