Laat deze Vaderdag de sokken en dasspelden eens links liggen, en kies een cadeau dat écht in de smaak valt. Letterlijk. Want bij Prik&Tik vind je sowieso een verrassing die bij papa past. Je moet er zelfs niet je hoofd over te breken, want wij hebben voor jou al deze selectie gemaakt!

Voor de doordrinker

Deugniet

Een vader die wel van een grapje houdt – en van een pintje? Die doe je zeker plezier met een magnum-fles Deugniet. Deze tripel heeft een stevig alcoholgehalte, maar toch een comfortabele en evenwichtige smaak. In de neus ontdek je peer, mandarijn, linde en zelfs acacia. Ideaal voor op een terrasje of bij de barbecue.

Voor de Game of Thrones-fan

Johnnie Walker White Walker

Is jouw vader of partner nog aan het rouwen om Daenerys? Droomt hij stiekem van z’n eigen drakenleger? Of laat hij z’n haar groeien om op Jon Snow te lijken? Dan is deze limited edition-whisky het perfecte geschenk.

Deze jonge dram heeft toetsen van karamel, vanille en fruit, die het allerbest tot hun recht komen als je de fles in de diepvries legt. Bovendien komen dan de woorden ‘Winter is here’ tevoorschijn. Een fijne verrassing voor iedereen die nog af en toe wegdroomt naar Winterfell.

Voor de voetbalvader

Buffel Gin Wooden box

Hét cadeau waar je bij elke voetbalfanaat en ginliefhebber mee scoort. In deze kruidige en frisse gin – bedacht door de beroemde middenvelder Thomas Buffel en zijn vrienden – kan je maar liefst 19 botanicals proeven, van lavendel tot korianderzaad.

Bovendien krijg je er nu een houten geschenkbox bij, die je kan omvormen tot twee aperitiefplankjes. Laat die apero’s maar komen!

Voor de wannabe-Mick Jagger

The Rolling Stones Forty Licks Merlot

Want to paint it black? Deze Merlot, geïnspireerd op het Rolling Stones-album, is heerlijk complex en lekker vol. Hij smaakt zelfs nog beter dan Brown Sugar!

Dus doe papa een vleugje nostalgie cadeau en geef hem een wijn die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook heerlijk smaakt. Satisfaction guaranteed!

Voor de vader die alles al heeft

Belgian Family Brewers Box

Is je vader of partner een echte drankenkenner, en heeft hij dus al wat mooie flessen in de kast staan? Dan doet niks zoveel plezier als een Belgian Family Brewers Box! Deze geschenkverpakking met 12 flesjes verzamelt het allerbeste wat ons Belgenlandje te bieden heeft, van klassiekers tot verborgen schatten – allemaal gebrouwen door familiebedrijven van bij ons! Dat is heel wat degustatieplezier …

En houdt papa meer van het stevige werk? Dan kan je hem ook een box met 6 trappisten cadeau doen!