Of je nu naar de bergen gaat voor de sport, of voor de fun … Voor elke skifanaat, snowboarder of langlaufkampioen is er het perfecte drankje. Welk kies jij?

Het feestbeest

Begint jouw vakantiedag ook pas écht als je naar de après-ski chalet trekt? Ben jij steevast op de dansvloer te vinden en ben je bijna nooit moe van het skiën – maar wel van het feesten? Dan ben je vast en zeker fan van deze après-ski klassiekers!

Flügel

Tik het flesje op de bar, zet het dopje op je neus en drink op. Let the duck out!

Jägermeister

Wie Alpen zegt, zegt Jägermeister! Deze kruidendrank serveer je best ijskoud – maar geloof me, je krijgt het er zeker warm van.

De levensgenieter

Draait reizen voor jou toch vooral om genieten? Vind je eten en drinken essentiële elementen van je reis? Deze drankjes warmen je op – en smaken in de kou nog lekkerder.

Glühwein

Is er iets zaliger dan een dampend glaasje Glühwein na een dag in de kou? Deze bag-in-box bewaart lekker lang, zodat je er het hele seizoen van kan genieten.

Bombardino

Extra rijkelijk genieten doe je met de Italiaanse ski-cocktail Bombardino: verwarm 60 ml advocaat en 60 ml brandy en top met slagroom. Delizioso!

De sportieveling

Wil je de dag na het feesten nog even fit zijn? Sta je graag al om 8u op de latten? Dan heb je een drankje nodig dat niet te zwaar is. Het heet winterSPORT voor een reden, toch?

Gatorade

Deze isotone sportdrank met citrussmaak is de nummer 1 van de wereld. Perfect voor een topsporter dus. Als je eens gek wilt doen, kan je er altijd een scheutje rum bijgieten.

  1. Gatorade Lemon pet 50cl
    Gatorade Lemon pet 50cl
    € 1,74
    Tijdelijk niet op voorraad
    Meer informatie

Hot Honey Lemon

Maak een theetje met honing en citroen en doe er vodka bij. Weinig calorieën, maar oh zo lekker en ook nog ’s goed voor je keel!