Hou je van een lekker glas, maar ook van goede daden? Dan geven de volgende bieren een extra dimensie aan je bierplezier, want de volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Gezondheid!

Brueghel Tripel

Brouwerij Anders creëerde deze lekkere tripel in opdracht van de Lions Club Brueghel uit Peer. Het resultaat is een niet te zware (6.8%) goudgele tripel met toetsen van citrus, banaan en koriander. Mooi in balans. De opbrengst gaat naar diverse goede doelen voor armoedebestrijding in Noord-Limburg.

Vossen Met De Meynen

Ook de bieren van de vzw Vossen Met De Meynen, een kleurrijke naam voor een bont allegaartje,  worden gebrouwen door Brouwerij Anders. De VMDM VanAcht is een stevig bruin bier met toetsen van whisky en koffie en bevat 8% alc.
De VMDM 69 is een fruitig goudblond bier met aroma’s van abrikozen, papaja en ananas. Misschien raad je het al, dit is een biertje met 6.9% alc.
De opbrengst van de bieren gaat naar onderzoek naar de spierziekte van Duchenne.

Delirium Deliria

Ieder jaar pakt het bier van de roze olifant uit met een actie voor het goede doel. Per hectoliter gebrouwen Deliria schenkt brouwerij Huyghe 10 euro aan Think Pink, de gekende sensibiliseringsactie rond borstkanker. Heel speciaal is wel dat dit bier gebrouwen wordt door en voor vrouwen die vechten tegen de ziekte. Deze Deliria werd gelanceerd tijdens de Internationale Vrouwendag van 9 maart. De Deliria is een zwaar blond bier met 8.5% alc.

Dit jaar is dit topbier al uitverkocht, dus als je er volgend jaar eentje wil scoren, kan je er best snel bij zijn!

Prik&Tik - Bier voor het goede doel - Delirium Deliria