Prik&Tik - Bier in blik

Bier in blik is aan een steile opmars bezig. Ingeblikte pils kennen we natuurlijk allemaal, maar nu vinden ook speciaalbieren hun weg naar het blik. Niet onlogisch want blik is licht, zo goed als onbreekbaar en houdt de UV-straling tegen. Vooral dat laatste is erg belangrijk, want UV-straling heeft een negatieve invloed op de houdbaarheid van het bier.

Rik koos zijn favoriete blikjes uit ons aanbod. Geniet ervan!

La Chouffe blond

De kabouters uit Achouffe draaien hun handjes niet om voor een innovatie meer of minder. Zo is hun blonde La Chouffe nu ook verkrijgbaar in blik. Een stevig (8% alc.) blond bier met een enthousiaste witte schuimkraag.

Palm

Van Palm blijf je kalm”, zegt Rik als het wat te druk wordt in ons magazijn. Een fris amber streekproduct. Met zijn 5,2% alc. een prima en vooral lekkere dorstlesser.

Rodenbach Classic

Ook deze Vlaamse roodbruine klassieker (5,2% alc.) gaat voortaan regelrecht uit de eikenhouten vaten het blik in. Nog altijd de allerbeste begeleider van een handje verse grijze garnalen.

Cubanisto Rum

Bij een trendy bier hoort een trendy verpakking en wees gerust, een schijfje sinaasappel past perfect in de opening van het blik. Een niet te zwaar bier (5,9% alc.) dat een subtiele rumtoets koppelt aan de frisse smaak van citrus, sinaasappelschil en limoen.

Hoegaarden Rosé 0,0%

Drink je graag een fruitig witbier, maar hou je het liever alcoholvrij? Dan is deze Hoegaarden Rosée 0,0% je ideale picknickbiertje!