Lust je graag af en toe een wijntje, maar sta je niet altijd te popelen om een grote fles te ontkurken? Daarom hebben we bij Prik&Tik ook een ruim assortiment flesjes wijn van 37.5 cl, 25 cl en zelfs 20 cl. Ideaal als je eens wil genieten van één of maximum twee glaasjes. Rik stelt enkele toppers aan je voor!

Iets te vieren?

Zin om onder jullie tweetjes iets te vieren met allebei één flûte champagne? Dan is deze Laurent Perrier met héél fijne bubbels iets voor jullie! Nog zo’n topper? Heerlijke parelende Cava GM Brut. Topkwaliteit in een half flesje.

Cruse Cuvée, rood, wit of rosé

Als je de ene keer zin hebt in een glaasje rood, maar een andere keer liever wit of rosé wil drinken, haal ze dan toch gewoon alle drie in huis. Wijntjes zonder pretentie, maar héél correct en lekker!

Chenet Medium Sweet

Heb je het liever iets zoeter? Dan is deze witte moëlleux van specialist JP. Chenet zeker iets voor jou!

Bij het avondeten

Heb je zin in een lekker wijntje bij het avondeten maar moet je daarna nog de deur uit? Ga dan voor een lekkere alcoholvrije variant van Vintense. Evenveel smaak, zelfs in klein formaat!

Tip van Rik: Heeft het gesmaakt en wil je de ontdekking delen met je vrienden? Geen probleem, deze flesjes zijn ook verkrijgbaar in de klassieke 75cl verpakking!