Fruitwijnen van Vivaro

Wat is er nog lekkerder dan een glas wijn in de lentezon? Een glas wijn met een fruitige twist! Dat hebben ook de mensen van Vivaro begrepen, want zij maken verschillende varianten van kwaliteitsvolle wijn waar speelse fruittoetsen aan toegevoegd zijn. Lekker op een terrasje, maar ook perfect voor je paasbrunch. Ik heb alvast m’n 3 favorieten gekozen.

Zoet als een snoepje - Vivaro Strawberry

Zoet als een snoepje en rood als de liefde. Vivaro Strawberry, gemaakt met de allerbeste aardbeien, drink je met of zonder ijs, maar altijd lekker fris. Combineer met een chocoladedessert of met een kaasplankje voor een echte smaakexplosie.

Verrassend verfrissend - Vivaro Grapefruit

Het verfrissendste fruit? Dat moet wel de pompelmoes zijn! In combinatie met een heerlijk zachte wijn creëert deze zure vrucht een verrassend drankje, dat je het best serveert in een glas dat gevuld is met ijsblokjes. Matcht heerlijk met avocado toast en Aziatische gerechten.

Zot van de zomer? - Vivaro Peach

Kan je ook nooit wachten op de zomer? Dan is Vivaro Peach echt iets voor jou! Sappige witte perzik en witte wijn? Da’s een combinatie die echt niet mis kan gaan. Serveer ‘m in een wijnglas met een crème caramel of citroensorbet.