Met een naam als Vleesmeester Brewery kan je iets speciaals verwachten. Het verhaal startte in 2010, toen 3 vrienden, na jarenlang bierfestivals te hebben afgeschuimd, besloten om zelf bier te gaan brouwen. Ondertussen zijn we 10 jaar verder en brouwen de Vleesmeesters vier heel speciale craft bieren. En er is meer... Via crowdfunding openden ze een eigen biercafé, de Hoogmis in Boechout, annex brouwerij. Een echte deze keer! Ook vennoot nummer 4 is a man of a kind: Philippe Geubels! Maar wees gerust, die zorgt voor de wijn en de whisky in het café, niet voor het bier.

Veel vrienden en kennissen van de Vleesmeesters zijn kunstenaars, vormgevers en illustratoren. Zo ontstond het idee om voor elk nieuw bier iemand anders het etiket te laten ontwerpen. Al even speciaal als de namen én de smaak van hun bieren.

Rik stelt ze graag aan jullie voor.

 1. Hoogheid

Dit bier is een creatie van de Vleesmeesters naar aanleiding van de release van een nieuw album van de Antwerpse metalband “Your Highness”. Een vrij stevig (9% alc.) amberkleurig tot blond bier met aroma’s van exotisch fruit en een zoete moutigheid. De drie hopsoorten, Citra, Simcoe en Amarillo, zorgen voor evenwicht en een verfijnde licht bittere afdronk.

Hoogheid IPA fles 33cl

 1. Bittere Bloemen

Bittere bloemen is een bier (6% alc.) dat zijn naam niet gestolen heeft! Het is een bier voor de geoefende liefhebber omwille van zijn uitgesproken bittere karakter. Door de Cascade en Citra hop proef je mooie citrusachtige tinten en een lang nazinderende bittere afdronk.

Bittere bloemen fles 33cl

 1. Jour de Fête

Jour De Fête is een blond, licht bier met slechts 4% alcohol. De Simcoe en Amarillo hop zorgen voor de karakteristieke kruidige en florale aroma’s en smaken. Toetsen van sinaasappelzeste en karamelfruit gaan hand in hand met een beschuitachtige moutbasis. Licht en toch vol van smaak!

Jour de Fête fles 33cl

 1. Black Pudding

Black Pudding is het resultaat van een samenwerking tussen Ghost Brewing uit Denemarken en Vleesmeester Brewery. Een stevige (11% alc.) Russian Imperial Stout van met een mooie volheid, een iets zoeter tussengebied en een mooi bitter einde. Een heel origineel bier met verse vanille en in Bourbon gedrenkte eiken chips. Dit bier kreeg de bronzen oorkonde op het Kerstbierfestival te Essen in 2018.

Black Pudding fles 33cl

 1. Black Pudding fles 33cl
  Black Pudding fles 33cl
  € 2,65
  Tijdelijk niet op voorraad
  Meer informatie

Shop nu snel en eenvoudig deze bieren van Vleesmeester Brewery online of laadt ze in je winkelkar in jouw favoriete Prik&Tik-winkel.