01-08-2016 - Prik&Tik springt mee op de Pokémon Go kar

We kunnen er niet omheen: Pokémon Go is hot. En ook drankenspecialist Prik&Tik doet mee. In augustus loopt er daarom een speciale Pokémon Go actie: wie een Pokémon kan vangen in een Prik&Tik-winkel of -parking, maakt kans op een gratis fles cava GM. Deelnemers dienen een screenshot te nemen van de Pokémon en hem te delen op de Facebookpagina van 'Daar drinken we eentje op' met hashtag #PokémonPrikenTik en de hashtag van de locatie of winkel waar ze hem gevangen hebben.

Zolang de actie loopt, valt er per winkel elke dag een fles cava GM te winnen. Op het einde van de week worden de gelukkigen bekendgemaakt op Facebook. "De eerste Pokemon werden afgelopen weekend alvast gevangen. Daar drinken we eentje op!", klinkt het bij Prik&Tik in Lommel.

Prik&Tik bestaat 32 jaar, en heeft vooral de laatste 10 jaar een spectaculaire groei gekend, met een zakencijfer x 7. De groepering kent nu een mooie spreiding in Vlaanderen met 83 winkels. De Prik&Tik drankenhandelaren leveren allen samen in zo'n 6.000 verkooppunten. Vandaag is Prik&Tik veruit de grootste aankoopgroepering in België met 115 leden/drankenhandelaren. De naamsbekendheid is intussen gestegen naar 70 procent.Bron: Limburg Actueel
Lees hier het volledige artikel.