27-07-2023 - Prik&Tik: toegewijde leverancier voor horeca, events en bedrijven

Prik&Tik, een naam die bekend is bij velen als een drankenwinkel, biedt veel meer dan alleen een ruim assortiment aan particuliere klanten. De Prik&Tik ondernemers fungeren ook als betrouwbare leveranciers voor lokale horeca, evenementen en bedrijven.

Het aantal akkoorden met horecaondernemers verschilt per Prik&Tik-ondernemer en gaat van een tiental tot honderden overeenkomsten. Samen goed voor 60% van de omzet van alle Prik&Tik-leden of zo’n € 300 miljoen in totaal.

Waarom kiezen horeca-ondernemers voor Prik&Tik?

Een uitgebreid aanbod

In de horecasector zien we een groeiende behoefte aan diversiteit. Klanten verwachten tegenwoordig meer dan slechts een paar standaard drankjes op het terras. Ze willen kunnen kiezen uit een uitgebreide drankkaart. Bij Prik&Tik begrijpen we deze verschuiving en bieden we een breed scala aan dranken om aan deze vraag te voldoen. In de Prik&Tik-magazijnen is er voldoende keuze, zodat horeca-ondernemers hun klanten kunnen verrassen met een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod.

Betrouwbare partner

Naast het uitgebreide assortiment kunnen horeca-ondernemers ook rekenen op Prik&Tik als een betrouwbare partner. Het afsluiten van overeenkomsten verloopt vlot en transparant, en de leveringen zijn punctueel en efficiënt. Bovendien biedt Prik&Tik regelmatig aantrekkelijke promoties aan, waardoor horeca-ondernemers kunnen profiteren van gunstige prijzen. Dit alles maakt deel uit van de uitstekende service die Prik&Tik biedt aan alle B2B-klanten.

Advies op maat

Een ander aspect waarin Prik&Tik zich onderscheidt, is het persoonlijke advies dat we bieden. Het team van Prik&Tik staat klaar om horeca-ondernemers te helpen bij het maken van de juiste drankenkeuzes voor hun specifieke doelgroep. We zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de drankenwereld en kunnen waardevol advies geven om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen.

Maar het advies gaat verder dan alleen dranken. Prik&Tik is ook betrokken bij het succes van onze klanten op andere gebieden. Tijdens de coronaperiode bijvoorbeeld, verwezen we horeca-ondernemers door voor hun subsidieaanvragen. Deze extra service toont aan dat Prik&Tik echt begaan is met het welzijn en de groei van onze klanten.

Streven naar verbetering

Prik&Tik streeft er voortdurend naar om diensten te verbeteren en te innoveren. Zo zijn verschillende Prik&Tik-ondernemers in de weer om het gebruik van B2B-bestelplatformen te verbeteren voor de horeca-ondernemers. Dit zou ervoor zorgen dat voorraden en promoties direct zichtbaar zijn, waardoor het bestelproces efficiënter en transparanter wordt. Door voortdurend te investeren in technologie en nieuwe mogelijkheden, toont Prik&Tik aan dat we altijd op zoek zijn naar manieren om de samenwerking met onze klanten te versterken.

 

Prik&Tik is dus veel meer dan alleen een drankenwinkel. Het is een toegewijde partner voor horeca-ondernemers, evenementen en bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreid assortiment, betrouwbaarheid en persoonlijk advies. Met ons voortdurende streven naar verbetering en innovatie zetten we ons in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een langdurige samenwerking op te bouwen. Daar drinken we eentje op!

Lees ook: